divendres, 26 de gener del 2018

El gran recapte a 1r ESOEl passat 1 de desembre els alumnes de 1r d’ESO vam participar en l’activitat del Gran Recapte .

El Gran Recapte consisteix en recollir aliments i productes de neteja per la gent necessitada. 

Aquest recollida l’organitza el Banc d’Aliments i ho fa en diferents supermercats de tot Catalunya. Nosaltres vam realitzar el nostre voluntariat en els supermercats Caprabo i Condis del carrer Cartellà i els alumnes de 2n van estar en els supermercat de Jespac de l’avinguda Borbón i Caprabo de Costa i Cuixart. 

Des de l’escola i per poder participar tothom, ens vam organitzar fent torns d’1h30 minuts. Un cop arribàvem al supermercat, cada grup es dividia en dos , uns fèiem recollida d’aliments i els altres fèiem enquestes als vianants.

Totes les sensacions que vam tenir a l’hora de fer aquesta activitat es poden resumir en una paraula “Motivació”. 

Veure com tantes persones van col·laborar aportant des d’un paquet d’arròs a una compra de 20€ ens va impressionar molt.

Aquesta motivació ens va ajudar a organitzar la recollida d’aliment que es fa cada any a l’escola. La nostra feina va ser promocionar l’activitat, recollir les vostres aportacions i quan vam anar a portar-ho a la parròquia de Sant Marcel vam fer un recompte de tot.

Vam recollir els quilos següents:
-Arròs: 17'5Kg
-Pasta:15'85Kg
-Llet/cacaolat:13L
-Caldo/Tomàquet Fregit:7L
-Oli:1L
-Llegums:5’600 Kg
-Productes de neteja: 
  Detergent :6’9L
  Xampú: 3,8L
  Crema hidratant:200ml
  Bastones orelles 50 unitats.
-Altres:5’870 Kg.RECOMANEM A TOTHOM VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada