dijous, 14 de desembre del 2017

FEM DE PERIODISTES: 1R I 2N ESO PARTICIPEN AL GRAN RECAPTE

A principis de desembre cada any s'organitza "El Gran Recapte". És una entitat que amb ajuda dels ciutadans recull aliments que no caduquin com també materials d' higiene.

L'escola Cor de Maria-Sabastida ha participat en aquesta recollida. Els alumnes de 1r i 2n d' ESO han fet de voluntaris en diversos supermercats del barri de Vilapicina-Torrellobeta concretament el passat 1 de desembre. A cada supermercat anaven aproximàdament vuit alumnes. Aquestes vuit persones es dividien en dos grups de quatre persones. Una part del grup anava a fer una enquesta sobre "El Gran Recapte" i l'altre part del grup es quedava al supermercat animant a la gent a participar i recollint els aliments que donaven.

Sobre el nostre punt de vista i opinant dels horaris en que el nostre grup participava, estem molt satisfets perquè vam recollir bastant menjar. Tot i que quan vam fer les enquestes no vam obtenir el resultat que esperavem ja que hi havia molta gent que no sabia el que era i gairebé mai havien fet de voluntaris.

Mar i Teresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada