dijous, 15 de desembre del 2016

A 2N ESO FEM DE PERIODISTES: EL GRAN RECAPTE


El passat divendres 25 de novembre, 1r i 2n de l’ESO vam participar en el Gran Recapte que consisteix en una recollida d’aliments (pasta, oli, llet, galetes,…).
Vam anar una hora aproximàdament al Jespac per grups de 8 amb un/a professor/a. A l’hora de recollir els aliments i fer l’enquesta ens vam dividir en dos, 4 feien enquestes i els altres 4 feien la recollida i als dos quarts d’hora, canviàvem; i així amb tots els grups des de les 9:15 fins les 13:30 h.
A mi, personalment, m’ha agradat ja que teníem experiència d'altres anys i per nosaltres ja era fàcil relacionar-nos amb la gent. Em vaig sentir orgullosa amb mi perquè vam recollir molts aliments per la gent necessitada entre tots, els de 1r també estaven al  Caprabo. M’ho vaig passar també bastant bé fent les enquestes encara que algunes respostes em van sorprendre. Va ser una experiència agradable i ho repetiria.

Rebeca García-2n B
Els alumnes de 1er i 2n de la ESO han fet de voluntaris al gran recapte el 25 de Novembre a supermercats del barri: Caprabo i Jespac. Han anat als supermercats per grups i durant 1 hora, aproximàdament,  han estat recollint menjar com: llegums, pasta, llet, oli, etc, i fent enquestes a persones. Hem fet de voluntaris per ajudar a les persones necessitades(el gran recapte es fa cada any). A mi em sembla una bona experiència ajudar a persones necessitades i recollir aliments.
 Alba Carpio 2n B

El ''Gran Recapte'' és una recollida d'aliments que s'organitza a finals de Novembre. Consisteix en anar a supermercats on recullin aliments pel Gran Recapte i donar menjar als necessitats o fer de voluntari.
Els alumnes de primer i segon d'ESO de l'escola Cor de Maria Sabastida vam fer de voluntaris, al supermercat Jespac (a l'avinguda Borbó), el passat 25 de Novembre. Ens vam organitzar per grups i cada grup anava una hora. Durant mitja hora alguns feien enquestes a la gent que passava pel carrer, i l'altre mitja hora estavem recollint aliments i animant a la gent a donar menjar.
Els aliments recollits s'envien a centrals, on classifiquen tots els aliments per grups segons el tipus: pasta, carn... i després ho donen a famílies necessitades.
A partir de les enquestes de cada grup vam fer un treball de mates.

Claudia Palacios 2n A


El passat 25 de novembre, els alumnes de 1r i 2n d’ESO vam participar al Gran Recapte.
El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya per recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones del nostre entorn rebin una ajuda alimentària.  Nosaltres vam anar a dos supermercats, al Caprabo i al Jespac, i vam demanar a les persones que entraven a comprar que col·laboressin. Moltes persones van participar. A més vam fer unes enquestes a les persones del carrer. Estem molt satisfets d’haver participat com a voluntaris en una activitat tan solidària.

Irene Fernández Arango, 2 ESO A.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada