divendres, 7 d’octubre del 2016

PROJECTE DE 2n d’ESO: FEM DE PERIODISTES:TROBEM-NOS

El dia 23 de setembre vam anar al parc de la Creueta del Coll. Va ser la primera sortida de convivència amb 1r i 2n d’ESO.

Al principi i per trencar al gel, vam fer grups barrejats entre 1r i 2n i vam fer diferents jocs com el pistoler, l’stop, el “tres en ralla”, el mocador etc...amb l’objectiu de coneixe’ns millor. Cada grup anava amb un professor diferent.

Després, vam agafar el metro a Vilapicina (línia blava) fins al Coll la Teixonera. Des d’allà vam caminar fins al parc de la Creueta del Coll (10 minuts) on ens vam reunir tots junts per conèixer l’espai.

El parc tenia alguns bancs, una gran piscina, dues taules de ping-pong, una zona de pícnic i un bar. També hi havia una escultura “penjant” (agafada per fils) molt impactant a la que li vam fer fotos. L’escultura es diu “Elogio al agua” la va fer Eduardo Chillida.

La part més divertida, va ser quan vam pujar a la zona de pícnic per esmorzar. A cada taula, podíem trobar menjar diferent: dolç ,salat, begudes, pa amb tomàquet etc... La gent estava MOLT ansiosa per menjar pizza. Com veieu, no ens agrada GENS la pizza...

Un cop ja teníem la panxa ben plena, vam fer l’enquesta boja. Ens vam dividir en 5 grups barrejats 1r i 2n. Cada grup anava amb un professor diferent i vam començar a fer l’enquesta boja. Hi havia una sèrie de preguntes boges que havíem de fer als companys per tal de conèixer més sobre la nostra vida.
Finalment vam tenir més estona de temps lliure i vam marxar cap a l’escola. Abans de marxar ens vam fer una foto tots junts i un bumerang.

Ens ho vam passar molt bé i ja tenim ganes de repetir-ho! (Pizza inclosa)

Reporteres Blanca i Júlia 2n A ESO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada