dimecres, 15 de juny del 2016

Festa Major, CorDflow i molt més per acabar el curs!



Arriba el final de curs i encara tenim moltes activitats interessants per explicar-vos. Aquest ha estat un curs ple de sortides, projectes i col·laboracions molt engrescadores que val la pena que conegueu, així que fem un repàs!

Festa Major de Nou Barris 

El passat 19 de maig els alumnes de 1r, 2n i 4r d'ESO van participar en la Festa Major de Nou Barris!

Els alumnes de 1r van fer-ho presentat el projecte "Descobrim el barri de l'escola" amb una presentació oral davant de totes les famílies i amb una exposició on es mostraven els aprenentatges del projecte.

Els de 2n d'ESO van participar amb els diorames fruit d'un treball intensiu cooperatiu, al bloc ja heu pogut seguir el procés!

I els de 4r d'ESO ho van fer des de l'optativa de música muntant un cercle de percussió.

Us deixem l'enllaç per a què pugueu gaudir de les imatges!




"CorDflow" i "Stars League" 

Un cop superada la participació en la Festa Major, els alumnes d'Eso van organitzar el "CorDflow" la festa participativa pel Cor de Maria i les competicions esportives més esperades del curs, la "Stars League".

Enguany 50 alumnes voluntaris s'han reunit per organitzar els tallers del "CorDflow" per als seus companys/es en hores del pati. I més de 15 alumnes han organitzat les competicions esportives "Stars League" amb l'ajuda de l'educador del Punt JIP. Tot un èxit de voluntariat! 

Des d'aquí reiterem les nostres felicitacions a tots/es els alumnes que han cedit el seu temps i esforç a preparar els tallers de la festa i les competicions esportives! 

Els tallers del CorDflow per cinquè curs consecutiu van funcionar molt bé i els alumnes van gaudir d'una tarda on ells eren els màxims protagonistes, ensenyant i aprenent d'igual a igual als tallers de: cuina, ball, "urban sports", futbol, bàsquet, art i foto. 

Us deixem l'enllaç amb algunes imatges, en breu penjarem més!



Sortida al "Naturpark" 

Per acabar no ens podem deixar la sortida al Naturpark que vam realitzar divendres passat! Els alumnes de 1r i 2n vam començar el curs junts amb la sortida de Collserola i el vam voler acabar plegats, gaudint moltíssim d'una estona llarga de bany a la piscina, de grans moments per xerrar i jugar a la gespa i els més atrevits, van gaudir de l'aventura enfilant-se pels arbres per pujar a les tirolines i els ponts verticals!

En breu penjarem més imatges de la sortida!

 


"Okupa't, el temps vola!" 

I per anar tancant el curs, ho fem amb l'activitat de la Idea del Dia que avui hem viscut fora de l'escola! Els alumnes de 1r i 2n hem participat en el programa "Okupat, el temps vola!" una iniciativa de l'equip d'atenció a la diversitat de l'escola per fomentar el lleure saludable.
Després de realitzar unes breus reflexions sobre les diferències entre temps lliure i lleure hem passat a l'acció i hem sortit a tastar els tallers i els espais que ens ofereixen dos equipaments adreçats als joves, que es trobem molt a prop de l'escola: l'espai jove "Les Basses" i el casal "La Cosa Nostra". Als dos equipaments hem pogut conèixer els educadors que gestionen els tallers i espais adreçats a joves i als educadors de carrer als que poden recórrer en qualsevol moment, ha estat un luxe compartir el matí amb ells!

Els alumnes han pogut gaudir dels tallers de zumba, escalada, afectivitat, autoestima, rap i han conegut tot els espais i possibilitats que ofereix cada equipament.

A "Les Basses" destaquem el Punt PIJ, d'informació juvenil i el servei "Aquí t'escoltem" des del que es programen tallers gratuïts per als joves durant tot el curs i a "La Cosa Nostra" el taller d'escalada i una super programació d'activitats per aquest estiu (tarda freaky, ball, pel·lis...) totalment gratuïta!


Podeu trobar més informació dels equipaments a les seves webs i xarxes socials:

Espai jove "Les Basses": http://lesbasses.org/


Casal "La Cosa Nostra": https://cosanostra9b.wordpress.com/


I aquí teniu les imatges del programa "Okupa't, el temps vola!" d'enguany.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada