dimarts, 12 de gener del 2016

COMENCEM el 2016 AMB MOLTA IL·LUSIÓ

Comencem el 2016 amb les energies renovades però abans de compartir-vos tot el que farem durant aquest any volem fer un repàs a algunes de les activitats dels darreres mesos del 2015!
ESTRENEM LA SALA D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA!

Els alumnes de 1r hem estrenat la sala d’expressió, un espai amb molta llum i unes taules fantàstiques per poder crear plegats! I l’hem estrenat amb una creació col·lectiva que hem exposat a les portes obertes a les famílies per celebrar el Nadal. 

Una instal·lació creada entre tots els alumnes de 1r a 3r d’ESO! Esperem que us agradés!
Aquest era el text que acompanyava la nostra obra artística...
HA ARRIBAT EL NADAL SURREALISTA
Els alumnes d’ESO, hem fet aquesta cortina surrealista que ens dóna la benvinguda al Nadal



Cortina Col.lectiva
A la cortina hem representat sentiments, emocions, sensacions, pensaments, accions i records que ens aporta aquesta època de l’any.
Fent la cortina...
Hem descobert que a vegades, hem de trencar els esquemes per poder expressar-nos de forma abstracta. Estem acostumats a fer moltes coses pautades, i ens costa veure més enllà de les coses habituals, comercials, realistes,... i expressar-nos amb llibertat.
Hem arribat a la conclusió que, de tant en tant, ens cal recordar quan érem petits i vèiem el món amb uns ulls  plens de màgia. Quan fèiem servir moltíssim la nostra imaginació i no ens feia por a equivocar-nos. 
Hem comprovat que per arriscar-nos i  veure més enllà, ens cal sortir de la nostra zona de confort, i si ens equivoquem... cal que siguem creatius per trobar una solució.
Creiem que el millor que podem fer per tornar a ser “petits” és riure tot el  que puguem, experimentar i expressar-nos amb llibertat. T’animes a provar-ho aquest Nadal?
Us desitgem UN 2016 PLE DE CREATIVITAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada