dimecres, 6 de maig del 2015

Portes obertes de 1r ESO!!L'equip de tutors, professorat i tots els alumnes de 1r d'ESO, us volem convidar a la presentació de l’exposició:

“Memòria històrica de Nou Barris”

L’exposició ha estat elaborada pels alumnes de 1r d’ESO i mostra una part dels aprenentatges vinculats a les activitats del projecte “Descobrim el barri de l’escola” que actualment estem finalitzant. 

Enguany l’exposició i presentació del projecte adreçat a les famílies no es durà a terme a l’escola, sinó en un dels edificis més emblemàtics del districte, un espai que els alumnes coneixen molt bé després de realitzar el projecte: l’antic Institut Mental, actualment la Seu del districte de Nou Barris.


La presentació tindrà lloc el dijous dia 14 de maig a les 16h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del districte, i formarà part dels actes de la Festa Major de Nou Barris essent un acte obert a tots els veïns del districte i de la ciutat de Barcelona. 


Us deixem el programa d'actes de la Festa Major de Nou Barris, per a què li doneu un cop d'ull. La nostra activitat surt a la primera pàgina del programa, formem part dels actes de la tarda del dijous, el dia de les escoles! 

No us ho podeu perdre, serà molt emocionant!
Vídeo de l'audiència del curs passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada