divendres, 24 d’abril del 2015

1r d'ESO a l'Ajuntament de Barcelona

El curs passat dos alumnes de secundària del Cor de Maria-Sabastida van ser seleccionats per llegir el manifest sobre la inclusió, elaborat amb altres joves del districte. La gran cita va tenir lloc a l'Ajuntament de Barcelona amb la presència de l'alcalde i molts consellers disposats a escoltar les peticions i propostes dels joves.

Enguany estem molt contents perquè us podem anunciar que també tindrem la sort d'assistir a la lectura del manifest al Saló de Cent, amb la presència de l'alcalde i altres consellers! I entre els lectors hi hauran dos alumnes de 1r d'ESO de l'escola!!

La cita tindrà lloc dimecres 29 d'abril, aviat anunciarem l'enllaç per poder seguir l'esdeveniment en directe!

De moment, per anar obrint boca, us deixem el vídeo resum de l'any passat!


I l'enllaç a les imatges de les diferents sortides a la Seu del districte de Nou Barris relacionades amb la preparació de l' Audiència pública. A les imatges podreu veure com els representants de l'escola van llegir el manifest elaborat davant la regidora de Nou Barris! Ho van fer molt bé! Després de la lectura del manifest, tots els alumnes van poder fer-li preguntes a la regidora sobre les polítiques del nostre districte. 


Ha estat una experiència molt gratificant!! Els alumnes de 1r d'ESO l'han valorat molt positivament així que el curs vinent seguirem fent-nos presents a l'Ajuntament de Nou Barris. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada