divendres, 3 de novembre del 2017

Okupa't! El temps vola.

El dia 18/10/17 vam anar d´excursió al PIJ de Nou Barris ( Punt d'informació juvenil) al centre “Les Basses”, on vam poder fer diferents tallers.

El primer taller va ser sorpresa, perquè no sabíem què havíem de fer.
Vam anar en una sala i ens van mostrar un curtmetratge molt ”guay”  que tractava dels diferents tipus de música.
Un cop presentat el taller,  que  és fa els dijous de 17:30 a 18:30,  ens van donar un temps per crear un petit curt a partir d’una frase d’una cançó. Per exemple de la cançó “Soy yo” .
Com a curiositat, explicar-vos que el curtmetratge que ens van ensenyar ens van dir que estava gravat a un institut del barri del  ‘’SARRIA’’ de Barcelona.

En el segon taller ens van rebre dos monitores: L’Ona i la Laura eren les encarregades d’informar-nos de l’espai “ Aqui t’escoltem” .
A la primera activitat havíem de  pensar en un somni o un desig. Ens van plantejar un joc que consistia en córrer fins a la paret del pati, que representava l’assoliment del desig. La nostra parella havia d’impedir avançar fins al nostre objectiu.
Després de fer-ho nosaltres, ho feia la nostra parella. En acabar l’activitat ens vam posar en rotllana i si volíem podíem posar en comú el nostre somni. El significat d’aquesta activitat era que cap obstacle podia impedir realitzar el nostre somni.
La segona activitat era passar per sobre de la corda i ajudar als nostres companys a passar la corda. I el significat era que també pots aconseguir els teus somnis amb ajuda si ho  necessites.

El tercer taller era per informar-nos del serveis que es donen des del  Punt d’ Informació Juvenil


És un servei municipal per a joves de 12 a 35 anys que els orienta i assessora sobre temes del seu interès: formació, treball, cultura, esports, turisme, habitatge, mobilitat internacional, salut jove, entre d’altres.
  
En el PIJ ens van explicar que podien fer i que feien per ajudar-nos :
-tenen wiffi
-podem utilitzar ordinadors
-ells ens podien ajudar en el problemes que tinguem, per exemple : sobre com aconseguir treball, o d'immobiliària, problemes personals, dificultats d’estudis, prendre decisions difícils, superar dificultats ...

Aquest dia vam jugar a Kahoot, que consisteix en  un joc per equips en el qual vam veure preguntes a la pantalla sobre el PIJ i per el mòbil vam respondre les preguntes.



1 comentari: