dimarts, 18 de juny del 2013

Exposem a la Fabra i Coats

Els alumnes de 1r d'ESO hem participat en un projecte artístic anomenat Sistemes Oberts dins del darrer projecte d'aquest curs que gira entorn l'aigua.

"Sistemes Oberts és un projecte que ofereix l’oportunitat a professors de secundària i batxillerat, juntament amb els seus alumnes, de col·laborar estretament amb artistes i científics. En aquesta edició, hem creat, experimentat, inventat, indagat, après, mostrat i, sobretot, compartit perspectives transdisciplinàries a l’entorn de l’aigua. L’aigua com a sinònim de vida, els misteris de la molècula d’aigua, la font de la cantonada de l’institut, les diverses transicions de fase de l’aigua, les guerres i pugnes per l’aigua en diversos països, l’aigua com a recurs ambiental però també econòmic, la contaminació de l’aigua…



El projecte ha unit 600 alumnes, uns 15 centres, investigadors, artistes, historiadors de l’art, comissaris, dissenyadors i educadors. Cercant punts de connexió entre la creativitat artística i l’experimentació científica a través de xerrades, tallers per crear una exposició esdeveniment que va tenir lloc el 23 de maig a Fabra i Coats."

Gaudiu de les imatges fent clic a l'enllaç:
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada