dimecres, 6 de març del 2013

Els tallers a 1r d'ESO



El grup de la Laura L, l'Aldira, l'Estefania i la Laura M. ens introdueixen els tallers i ens parlen sobre el taller de Música:

"Els tallers són classes pràctiques que fem els alumnes de a 1r ESO els dijous a la tarda.

Hi han tres tallers: el taller de laboratori, el taller de tecnologia i el taller de música. Nosaltres explicarem el taller de música.

El professor del taller de música és el Pau. El taller de música és molt divertit perquè toquem instruments com el xilofon, el metal·lòfon, la bateria i el piano i aprenem a fer servir programes de música per ordinador com el ‘beatlab’.

El taller de música és molt diferent perquè toquem molts instruments que la majoria no havíem tocat abans."


La Gemma, l’Héctor J., el Leo, la Mayte i la Danna ens parlen sobre el taller de Tecnologia:

“L’aula de tecnologia està situada al costat de la terrassa de 4t de primària. El professor és el Xavier Romera i ens ensenya moltes coses.

Aquest taller és molt interessant, ja que aprenem el nom de les eines, a tallar la fusta amb la serra... El que menys ens agrada és que hem de seure per ordre de llista, encara que això ens permet relacionar-nos amb gent amb la que normalment no treballem.

Aquest és un taller nou, perquè a primària mai havíem practicat amb les eines de tecnologia i ens agrada molt!"


La Mònica, la Candela, l'Andrea, l'Ana i la Laura M. ens parlem sobre Laboratori:

"Els alumnes de 1r d’ESO, els dijous de 3h a 5h visiten l’aula de laboratori per realitzar un dels tallers que es fan en aquest curs, laboratori. L’especialista que ens guia durant aquest taller, és la Mònica Riera.

Al taller, practiquem química i biologia a partir d'experiments i altres activitats. En aquestes activitats utilitzem una sèrie de estris com: el microscopi, el tub d'assaig  la proveta...que ens ajuden a realitzar els experiments. Per fer aquests experiments o activitats que desenvolupem al laboratori cal tenir en compte les normes d'aquest espai de l'escola.

Un dia al laboratori és genial, aprenem, ens divertim, riem...!

Per nosaltres aquest taller és una experiència nova i divertida que mai havíem fet."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada